Categorieën
Bericht van Stefan Website Update

Nieuwe website live!

Welkom op de vernieuwde website van Stefan Fincken Design. Na dagen en nachten zwoegen. Veel vergoten bloed, zweet en tranen, is de website klaar om live te gaan!
nieuwe website

Webdesign is voor mij geen kunst. Het ontwerp vervolgens werkend aan de praat krijgen is een ander verhaal! Wroetend door de code zijn foutjes soms makkelijk over het hoofd gezien. En er hoeft maar één letter of leesteken fout te staan om iets niet te laten werken. Wat een ellende! Des te fijner is het nu alles eindelijk naar behoren werkt!

Gelukkig is na uren “tweaken” mijn vernieuwde portfolio site werkende! Het kan natuurlijk zijn dat er nog een paar bugs verstopt zitten hier en daar. Mocht u er een tegen komen en mij op de hoogte willen stellen, dan kan dat. Daarvoor mijn eeuwige waardering! Contact opnemen kan via: info@stefanfincken.com