SFD-COIN

Stefan Fincken Design start binnenkort met het uitgeven van een eigen Crypto-token, de SFD-COIN. Bij elke aankoop die u bij Stefan Fincken Design doet krijgt u na facturatie van uw aankoop 2,5% van het bedrag terug in SFD-COIN’s.

Als u bijvoorbeeld een huisstijl, bestaande uit een logo met visitekaartje en briefpapier ter waarde van €600,- (exclusief BTW) aanschaft, ontvangt u na facturatie 2,5% van het aankoopbedrag terug in SFD-COIN’s. Dit komt neer op 15 SFD-COIN’s die u bij een volgende aankoop bij Stefan Fincken Design als betaalmiddel kan gebruiken. Eén SFD-COIN staat gelijk aan één euro.

U kunt uw gespaarde SFD-COIN’s als een soort waardebon gebruiken, ze zelf houden, doorverkopen of bijvoorbeeld doneren aan een startende ondernemer of goed doel die een korting op grafisch werk goed kan gebruiken!

Wellicht heeft u wel eens gehoord van Bitcoin of Ethereum. Dit zijn virtuele valuta gebaseerd op zogenaamde block-chain technologie. De SFD-COIN is gebaseerd op het Waves platform. Als u de SFD-COIN bij uw volgende aankoop wilt ontvangen dient u simpelweg een extensie* voor uw Chrome-browser, of app voor uw Apple computer of Android apparaat te installeren. Deze extensie of app dient als een soort digitale portemonnee waarop u de SFD-COIN kunt ontvangen, bewaren en doorsturen naar anderen die een wallet hebben die het WAVES platform ondersteunt.

De SFD-COIN zal niet verhandelbaar zijn op exchanges. De precieze voorwaarden die aan het gebruik van de SFD-COIN hangen zullen in de nabije toekomst nog gepubliceerd worden.

*
De extensie voor Chrome vindt u hier.
De Waves op voor Android is hier te downloaden.
De Waves applicatie voor iOS vindt u hier.