Categorieën
Bericht van Stefan Website Update

PGP key toegevoegd

 

Vanaf heden is het mogelijk om via (Pretty Good Privacy) versleutelde berichten naar mij te versturen. U kunt de inhoud van bijvoorbeeld uw email met mijn publieke PGP sleutel versleutelen. Deze sleutel is via een linkje onderaan mijn website te vinden.

Berichten versleutelen kan op verschillende manieren. Ik maak gebruik van Keybase voor het versleutelen én decoderen van berichten.

Categorieën
Bericht van Stefan Website Update

Algemene voorwaarden toegevoegd.

De Algemene Voorwaarden van Stefan Fincken Design staan nu online en zijn te vinden via de link links onderaan de website.

U kunt de Algemene Voorwaarden direct bekijken door hier te klikken: Algemene Voorwaarden

Categorieën
Bericht van Stefan Website Update

Over mij.

Er is een nieuwe pagina met extra informatie over mijn persoon toegevoegd aan deze website.

“Al zolang ik me kan herinneren zit ik te kriebelen met pennen en potloden. Daar begon het mee. Tijdens mijn middelbareschooltijd stond ik bekend als de jongen die altijd zijn schrift vol tekeningen had. Ook proefwerken bleven niet ongeschonden! Van zg. tribals tot pin-ups. En van vreemde surrealistische wezens tot geometrische landschappen. Ik vond het prachtig!Eind 2003 heb ik Photoshop ontdekt. Ik wilde namelijk een eigen gemaakte banner. Zodat ik deze onder mijn berichten op een forum kon plaatsen. Nadat ik me daar een aantal weken mee bezig had gehouden kreeg ik de smaak te pakken…”

lees hier meer

Categorieën
Awards Bericht van Stefan Website Update

Winnaar Quadaward 2014!

Maar liefst vier van de acht projecten die ik inzond naar de internationale design award “Quadaward” zijn in de prijzengevallen. De winnende projecten ziet u hier boven.

Klik op onderstaande links voor meer uitleg.

Grafisch Ontwerp:
Logo:
Illustratie:
Illustratie:

 

Categorieën
Bericht van Stefan Website Update

Nieuwe website live!

Welkom op de vernieuwde website van Stefan Fincken Design. Na dagen en nachten zwoegen. Veel vergoten bloed, zweet en tranen, is de website klaar om live te gaan!
nieuwe website

Webdesign is voor mij geen kunst. Het ontwerp vervolgens werkend aan de praat krijgen is een ander verhaal! Wroetend door de code zijn foutjes soms makkelijk over het hoofd gezien. En er hoeft maar één letter of leesteken fout te staan om iets niet te laten werken. Wat een ellende! Des te fijner is het nu alles eindelijk naar behoren werkt!

Gelukkig is na uren “tweaken” mijn vernieuwde portfolio site werkende! Het kan natuurlijk zijn dat er nog een paar bugs verstopt zitten hier en daar. Mocht u er een tegen komen en mij op de hoogte willen stellen, dan kan dat. Daarvoor mijn eeuwige waardering! Contact opnemen kan via: info@stefanfincken.com

Categorieën
Bericht van Stefan Website Update

Meer inhoud!

Sinds vandaag staat er weer wat meer op deze site.

[engine_collapsibles] [engine_collapse title=”Portfolio Update” state=””] Er is nieuw werk aan mijn portfolio toegevoegd. Portfolio [/engine_collapse] [engine_collapse title=”Homepage aangepast.” state=””] De homepage ziet er nu nog beter en een stuk overzichtelijker uit! Bekijk hem hier: Homepage [/engine_collapse] [engine_collapse title=”Contact pagina update” state=””] Het email adres op de contactpagina is interactief gemaakt! U hoeft slechts op het adres te klikken en uw mail cliënt dient automatisch te openen. Bekijk het hier: Contact Of mail mij direct: info@stefanfincken.com [/engine_collapse] [/engine_collapsibles]